Fire and Safety

Nadat R.J.A.J. Hoevenaar in 2012 een goede en doelgerichte opleiding heeft mogen volgen bij de “Antwerpen Safety Center” te Stabroek en twee weken praktijk bij PLOT te Genk en bij diverse brandwachtcentrales actief en de juiste ervaring te hebben opgedaan, is na oprichting in 2013 Hoevenaar Safety Services met onderdeel “Fire and Safety” in geheel Nederland en België uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij een betrouwbare partner in veiligheid. Wij hebben kennis en een “no nonsense” mentaliteit.

Onze kracht ligt voornamelijk in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en melden wat we niet kunnen. Met deze site willen wij u informeren omtrent onze diensten en de wijze waarop wij deze uitvoeren en controleren.

Wij hebben geen:

  • Duur kantoor
  • Personeel die telefoon opnemen een notie opmaken en beloven dat u word terug gebeld.
  • Wij rijden geen dure lease auto’s.
  • U als klant niet in de “wacht” laten plaatsen.
  • Diverse contact/aanspreek personen.

Door deze besparingen kunnen wij u, als klant, een goede en een voordelige prijs voor onze werkzaamheden aanbieden, zowel voor bedrijven als voor de particulier ook voor diverse onderzoeken maken wij samen met u een vooraf afgesproken prijs zonder “bijkosten tussen de regels”.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft of een informatiepakket wilt ontvangen, dan staan wij graag voor u klaar. Contact ons.

Dhr. Hoevenaar is u graag van dienst.